در روزهای اخیر بار دیگر بحث وضعیت خدمت سربازی علیرضا بیرانوند مطرح شده و صحبتهای مقامهای انتظامی نیز به این شایعات دامن زده است. حتی انتشار خبرهایی درباره ارسال دفترچه خدمت از سوی این دروازهبان، احتمال جدایی او از تراکتور و حضورش در یک تیم نظامی را افزایش داده است.
بیرانوند اما با انتشار مجموعهای از استوریها به این موضوع واکنش نشان داد و تأکید کرد که هیچگاه به دنبال فرار از قانون یا استفاده از رانت نبوده است.
او نوشت: «وقتی لباس مقدس تیم ملی کشورت را بر تن داری، هیچ لحظهای نیست که احساس کنی سرباز نیستی» و تأکید کرد که پوشیدن پیراهن تیم ملی و قرار گرفتن پرچم ایران روی لباس، برای او از رویاهای شخصی مهمتر است.
دروازهبان تراکتور همچنین با اشاره به صحبتهای سردار رادان گفت: «من حتی برای لحظهای به این فکر نکردم که از قانون گریزان باشم» و افزود که خود را مانند همیشه پایبند به قوانین کشور میداند و هر اتفاقی را که در چارچوب قانون باشد، بدون واسطه میپذیرد.
بیرانوند تصریح کرد: «من نه مخالف سربازیام و نه دنبال راهی برای فرار از سربازی» و تنها خواستهاش این است که تا زمانی که قانون اجازه میدهد، بتواند در مسیر حرفهای فوتبال به فعالیت خود ادامه دهد؛ مسیری که سالها برای آن تلاش کرده است.
او همچنین از هواداران تراکتور و مردم ایران تشکر کرد و گفت تا زمانی که توان داشته باشد برای سربلندی کشورش تلاش خواهد کرد. بیرانوند در عین حال ابراز امیدواری کرد شرایط برای همه ورزشکاران به شکلی باشد که تلاش آنها برای موفقیت و سربلندی ایران نیز دیده شود.
سنگربان تیم ملی در بخش دیگری از صحبتهای خود، سربازی را صرفاً یک دوره چندماهه ندانست و با تشبیه وظیفه یک دروازهبان به دفاع از مرزهای کشور، تأکید کرد که در هر شرایطی برای انجام وظیفه آماده است.
او در پایان با اشاره به مشکلات و نگرانیهای مردم گفت تمایلی ندارد موضوع سربازی او بیش از حد به حاشیه تبدیل شود و تأکید کرد: «هیچ مشکلی هم با سربازی رفتن ندارم. هر تصمیمی که قانون بگیرد، مطیع آن هستم.»
با وجود این اظهارات، هنوز وضعیت نهایی خدمت سربازی بیرانوند و مقصد احتمالی او در صورت اعزام به خدمت بهصورت رسمی مشخص نشده و باید منتظر تصمیم نهایی مسئولان ماند.




نظر شما